Close
Skip to content

Website laten maken

Wij maken mooie en professionele websites op maat waarbij er ook goed naar de inhoud wordt gekeken. Teksten worden bekeken en wij herschrijven en verbeteren waar nodig. Samen met u bekijken we wat het beste is om tot een een goede website te komen.

Werkwijze

Wij bouwen websites met bekende CMS systemen zoals: Wordpress, Joomla, en Drupal. Content management systemen (CMS) zijn systemen waarbij  u zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Wij kunnen in principe alles maken. Misschien heeft u zelf al over de website nagedacht en heeft u een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heeft u een voorkeur voor een bepaald design? Laat ons het  weten en we doen u een passend voorstel. Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten en foto’s) levert u bij ons aan. Wij zorgen dan  voor de rest.

Extra uitbreidingen

Heeft u uitgebreidere wensen zoals een boekingssysteem, webshop of een agenda?  Dan kunnen wij  u ook helpen. We hebben ervaring met het bouwen van websites met een een agenda waar bezoekers online een afspraak kunnen maken of een webshop met een Ideal betaling geïntegreerd. Voorbeelden van de door ons gemaakte websites kunt u bekijken in onze portfolio.

Onderhoud

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website. De nazorg is bij ons goed geregeld. We blijven betrokken bij de website en plaatsen eventuele wijzigingen snel. U kunt ervoor kiezen om het veranderen van teksten aan ons over te laten. Openheid over de kosten is belangrijk: u ontvangt een prijsindicatie voordat we beginnen.

Samenwerken?

Wilt u een mooie- en functionele website voor weinig geld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden en misschien kunnen we snel voor u aan de slag.

Jefit Workout & Bodybuilding Forum – Planche de fitness et d’exercice methandrostenolone maison – mibolerone d’entraînement de musculation non stéroïde, gute anabolika tabletten kaufen.